Меню
Количка

Фототапети за врата

Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата " Escalator" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете д..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "A Secret Place" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Може..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Alley in Italy" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Може..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Antique Doors " е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Може..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Blue Alley" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете д..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Charming Avenue" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Мож..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Comic World" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Croatian Alley" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Може..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Door into Summer" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Мо..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Emerald Gates" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Может..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Forest Avenue" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Может..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Holidays in Greece" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Luxury Door" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Medieval Entrance" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. М..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Mysterious Corridor" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята...
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Old Door" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете да ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Old Monastery" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Может..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Abstraction and red flowers I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Black and white abstraction I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Bubble abstraction I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Golden Geometry I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в бан..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Island, beach I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банят..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Pattern – circles I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в б..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Pier on the lake I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в ба..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - Stairs in the urban jungle I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение,..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper - White stairs and jewels I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, до..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – Abstraction I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – Narrow alley I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – New York I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – Purple abstraction I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – Stairs from nature I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Photo wallpaper – Stairs I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или к..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Rocky Road" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете д..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Royal Gate" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете д..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Sauna" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете да ги ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Secret Passage" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Може..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Secret Stairs" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Может..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Stony City" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете д..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Stony Stairs" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Stylish Door" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Summer Walk" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Summer Wind" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Sunny Avenue" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "The Forest of Fantasy " е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухня..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "The Path of Nature" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. ..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Turquoise Harbour" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. М..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Venetian Harbour" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Мо..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Walk through Santorini" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухня..
61,73лв
без ДДС:51,44лв
Показва 1 до 48 от 49 (2 страници)

Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете да ги използвате като стикер за входна или вътрешна врата.

Отлично допълнене към интериора на жилището.

Често задавани въпроси

Добър ли е фототапетът за стени?

Дори ако сте избрали най-доброто от боята, ще трябва да боядисате дома си след пет години - ако изчакате стените да започнат да изглеждат скучни. Тъй като тапетите са по-трайни, те са по-рентабилни в дългосрочен план, тъй като възвръщаемостта на инвестицията е по-висока от боядисването.

Кое е по-евтино боя или тапети?

Обикновено е по-евтино стаята да се боядиса, отколкото да се сложат тапети, но тапетът има по-дълъг живот, така че разходите ще се изравнят с времето. Подобно на боята, евтиният тапет не е икономичен. ... Той е тънък и по-податлив на повреди.

Колко тапети са ми необходими за стена?

Например, ако общата ви повърхност е 45 м2 и всяка ролка ви дава 2,3 м2 използваем тапет, тогава 45/2,3 = 19,56. Закръглете отговора до най-близкото число. Така че, ще ви трябват общо 20 ролки, за да покриете стената си. Тапетите се продават в единични и двойни ролки.

Колко дълго издържат фототапетите?

15 години - Трайност на тапета! Тапетът може да издържи до 15 години и повече, което го прави рентабилен, траен начин за декориране на вашата стая. Общоприето е, че правилно окачения тапет ще издържи 3 пъти по-дълго от боята. Тапетът е чудесен начин да украсите зоните с голямо натоварване във вашия дом.

Кой тип фототапет е най-подходящ за всекидневна?

Изберете акцентна стена зад бюрото или използвайте над ламперия или зад масата за хранене във всекидневната. В уютен хол или дизайн на легла можете да изберете текстуриран тапет, като например трева, но добър избор в и пейзаж или 3Д.

Кой са предимствата на фототапетите?

1. Предлага се в голямо разнообразие от дизайни, шарки и повърхностни покрития. 2. Има много начини да залепите фототапета към стените си, които включват. 3. Фототапетите и особено винила и флизелина могат лесно да бъдат премахнати и заменени. 4. Някои видове могат да продължат повече от 15 години. 5. Много видове тапети могат да се перат. 6. Той може да покрие неравни стени и да скрие дефектите лесно, с малко първоначална подготовка. 7. Тапетът може да се счита за екологичен, тъй като може да бъде произведен чисто от естествени материали, а лепилата му не съдържат вредни химикали.

Кой са недостатъците на фототапетите?

1. По-скъп е от боята. 2. Традиционният тапет е труден за поддържане и премахване. 3. Ръбовете могат да се отделят от стената, особено при влажно време, и трябва да бъдат залепени отново. 4. Моделите трябва да бъдат съчетани и добре подравнени заедно. Това изисква добра доза точност. 5. Не може да се прилага върху суров бетон и текстурирани стени. 6.По-крехките видове тапети не могат да издържат повече от 5 години.