Меню
Меню
Количка

Фототапет - Trail of rocky temples

Фототапет - Trail of rocky temples
Немски флизелин
Ултра устойчив
Хипоалергичен
Лесен монтаж

Траен, устойчив на вода и надраскване флизелинов фототапет "Trail of rocky temples" за залепване върху стената. Фототапетът Перфектен ден с вдъхновяващ мотив ще бъде ефектна декорация за всяко помещение. Флизалиновите тапети се залепват с лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Флизелинов тапет, полу-матова повърхност. Флизелинът маскира дребните дефекти на стената. Създава топлоизолационен слой и позволява на стените да дишат. Изключително траен водоустойчив печат.

Висококачествен печат
Благодарение на цифровото качество на печата и резолюцията до 600 dpi в уникална технология, както и на ярките цветове фототапетът на флизелинова основа ще изпълни и ще уголеми Вашия интериор.

Екологосъобразни и безопасни
Благодарение на използваните безопасни материали можем да препоръчаме нашите продукти за спалнята, както и за стаята на Вашите деца.

Безопасна опаковка
Фототапетът е навит на руло и фабрично опакован в картонен цилиндър, който осигурява безопасност по време на транспорт. Всеки картонен цилиндър с фототапет съдържа инструкция за лепене.

Лесен монтаж
Фототапетът се състои от удобни за монтаж ленти с широчина 50 cm.

Вижте, как да залепите фототапет "Trail of rocky temples" стъпка след стъпка.

Изтегли инструкция

Грамаж: 120 g/m2
Широчина на 1 ролка: 50 cm
Техника на печат: лазерен печат (термо реактивен печат)Размер на елемента:
450x270: 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270

Фототапет - Trail of rocky temples

Фототапет - Trail of rocky temples, Фототапети

Фотолента - Пътека от скалисти храмове, Пейзажи

Атрибути
ТипФототапет
Части в комплекта50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270 50x270

0% от клиентите препоръчват този продукт

 • 5 5 звезди
  0%
 • 4 4 звезди
  0%
 • 3 3 звезди
  0%
 • 2 2 звезди
  0%
 • 1 1 звезда
  0%

Оценка за Фототапет - Trail of rocky temples

Общо отзиви (0)
натиснете тук, за да добавите оценка за продукта.


Калкулатор за тапети

Пригответе си:

 1. Лепило за тапети
 2. 1 литър студена вода
 3. Съд за разтваряне на лепилото
 4. Молив и хартиена лента
 5. Ножици
 6. Инструменти за измерване (рулетка, метър...)
 7. Нивелир
 8. Четка за лепило
 9. Четка и валяк за тапет
 10. Макетен нож
 11. Мека гъба или кърпа

Преди да започнете

1. Подгответе избраната стена. Повърхността на стената трябва да бъде чиста, суха и без мазнини (най-добри резултати се постигат на стена, покрита с бял завършващ слой - фина шпакловка). Нетъканият тапет маскира незначителни несъвършенства, но ако дефектите са дълбоки, те трябва да се запълнят преди поставянето на тапети/фототапети. Ако стената е в контрастни цветове, препоръчително е да ги уеднаквите с помощта на ярък цвят. Преди да нанесете, моля отстранете остатъците от предишни тапети от повърхността на стената.

2. Изрежете ролката на тапета по пунктираната линия.

3. Разгънете лентите в правилния ред и проверете шаблона за грешки и дали краищата съвпадат и прилягат един към друг. Ако забележите проблем, моля свържете се с нас, за да сменим ролката.

4. Пригответе лепилото. Ако използвате нашето лепило за тапети: Смесете една торбичка (50g) в 1 литър студена вода и след това изчакайте 15 минути. След 15 минути отново разбъркайте лепилото. Ако използвате друго лепило, следвайте точно инструкцията. Сега можете да започнете с поставянето на фототапета/тапета.


Забележка: Поради процеса на сушене на лепило - не препоръчваме да поставяте тапети в райони с много ниска влажност на въздуха и температура на въздуха под 10 ° C. Оптималната стайна температура за поставяне на тапети и сушене е между 18 - 21 ° C.


Нетъкани (флис) тапети - монтаж

1. Използвайки нивелир и линийка върху избран фрагмент от стената, маркирайте равни вертикални линии на всеки 50 см, по които ще прикрепите ленти от тапета.

2. Ако на избрана стена има прозорец, за ваше удобство започнете близо до него, след което се придвижете към стената.

3. Нанесете подготвеното лепило върху повърхността на стената, посветена на първата ивица на тапет (това може да е малко по-широка площ от ширината на ивицата). Нанесете тънък слой лепило с помощта на четка. Внимавайте слоят лепило да не е твърде дебел и да е равномерен. Не нанасяйте лепило върху тапета.

4. Вземете първата ивица на тапет. Уверете се къде е горната част и че започвате от дясната ролка. Навийте го, като започнете отдолу (с шарката вътре) или просто внимателно го сгънете, за да избегнете замърсяване на повърхността на тапета.

5. Поставете горната част на ивицата на правилното място и на правилната височина до лепило покрит фрагмент от стената. След това внимателно разширете ивицата, залепвайки я по цялата дължина.

6. Проверете дали първата лента е поставена еднакво по определените линии. В противен случай внимателно плъзнете лентата в правилната позиция.

7. С помощта на четка изгладете внимателно повърхността на тапета, премахвайки неравенствата и въздушните мехурчета. Преместете четката с кръгови движения от центъра на ивицата встрани, започвайки от горната повърхност. Внимавайте - не замърсявайте четката от лепилото.

8. Повторете тези стъпки за следващите ивици на тапета. Моля, обърнете внимание, че ръбовете на шаблона трябва да бъдат еднакво съвпадащи.

9. Излишното лепило може да се отстрани с мека, навлажнена гъба или кърпа. Внимавайте - триенето на повърхността на тапета със суха гъба до твърдо може да доведе до повреждане на тапета/фототапета.

10. Когато приключите с залепването и ивиците се изгладят с четка, отрежете всички излишни части на тапет с помощта на нож (включително белите ръбове). Моля, уверете се, че ножът е чист и остър. Използването на тъп нож може да причини повреда на тапета.


След залепване

1. За пореден път се уверете, че тапетът прилепва към стената по цялата повърхност, че ивиците са нанесени еднакво и че шаблонът не е деформиран. Най-добрата оценка може да се извърши от разстояние около 1-2 метра. Ако забележите, че шаблонът е изместен (наскоро след залепване на тапет), можете леко да преместите ивицата на стенате, за да я подравните.

2. Използвайки валяк за боядисване, изгладете отново повърхността на тапета. Все още под тапета могат да останат малки въздушни мехурчета, които не можете да премахнете, но те трябва да изчезнат в рамките на 1-3 дни.

3. Не забравяйте да поддържате температура над 10 ° C и постоянен приток на въздух в помещението.

4. Не се опитвайте да „помогнете“ естествения процес на сушене на тапет. Не използвайте устройство, което може да го ускори. Ако е възможно, избягвайте интензивно нагряване, особено ако тапет е поставен в близост до отоплителни уреди.

Предимства при пазаруване от нас:

✓ богат избор от внимателно подбрани стоки

✓същите цени както при производителите

✓възможно най-бързата доствака

За контакти и поръчки по телефона: 0885 408 300

Жаки 3000 ООД, ИН по ДДС - BG205875869

228,05лв
без ДДС: 190,04лв
 • Наличност: наличен
 • Модел: A1-F4TNT0533

Опции