Меню
Количка

Картини върху акрилно стъкло

Картината върху акрилно стъкло " Oriental Composition [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатъ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Abstract Melody [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Acrylic prints – Bronze map I" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатъ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Acrylic prints – Bronze map II" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печат..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Acrylic prints – Bronze map III" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печа..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Antique Journeys [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът вър..
142,51лв
без ДДС:118,76лв
Картината върху акрилно стъкло "Artistic Disharmony [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Autumn's Valley [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Autumnal Buddha [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Autumnal Dream [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Azure Meditation [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът вър..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Blue Glade [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху акр..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Bouquet of Memories [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Brown Elephants [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Brown Glitter [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Buddha and Waterfall [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Carmine Missile [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Cinnamon Rock [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Crystal Calm [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху а..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Cyclamen Dream [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Desertic City [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Emerald Buddha [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Exotic Note [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ак..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Fairytale Landscape [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Fluffy Dandelions [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът въ..
142,51лв
без ДДС:118,76лв
Картината върху акрилно стъкло "Forest of Secrets [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът въ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Forest Waterfall [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът вър..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Forgotten Marina [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът вър..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Bouquet [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Flight [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Jungle [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Lion [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ак..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Shot [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ак..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Golden Storm [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху а..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Graphite Map [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху а..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Gray City [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху акри..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Green Energy [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху а..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Green Glade [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ак..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Green Rhythm [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху а..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Green Sanctuary [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върх..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Grey Sky [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху акрил..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Guard of the Jungle [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Incarnadine Comet [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът въ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Incarnadine Energy [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът в..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Inner Harmony [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху ..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Lake of Dreams [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Lake of Memories [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът вър..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Картината върху акрилно стъкло "Lost City [Glass]" е отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписва в оригиналните решения и представлява интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята. Печатът върху акри..
285,07лв
без ДДС:237,56лв
Показва 1 до 48 от 90 (2 страници)

Картините върху акрилно стъкло са отлична идея за декорация на съвременните интериори. Идеално се вписват в оригиналните решения и представляват интересна алтернатива за традиционните стенни декорации като например стъклени панели или декоративно стъкло в кухнята.
Печатът върху акрилното стъкло привлича погледа благодарение на ефекта на дълбочина и изглежда страхотно в представителните помещения. Благодарение на използването на съвременни технологии за печат и висококачествени оцветители печатът се характеризира с красив блясък.
Картините върху акрилно стъкло са леки, лесни за почистване и устойчиви на въздействието на влага, благодарение на което са подходящи както за хола, спалнята, банята, така и дори за терасата.
Благодарение на способността си за пропускливост на светлината акрилното стъкло с графика създава неповторимия 3d ефект.
Картините върху стъко запазват всички предимства на класическия печат върху стъкло с изключение на слабите му страни – голямото тегло и чупливост. Изработени са от изключително ценения в архитектурата материал - полиметилметакрилат. Полимер, наричан още акрилно стъкло или плексиглас, който (както стъклото) е безцветен и твърд. Както стъклото не променя цвета си под въздействието на UV лъчите и се характеризира в изключително висока пропускливост на светлината (повече от 90%). За разлика от стъклото е два пъти по-лек и много по-издръжлив. По-еластичен е и е трудно да бъде счупен. При картините върху стъкло печатът се нанася като слой от фолио. Тази техника осигурява фотографска прецизност и наситени цветове. Картината върху плексиглас гарантира триизмерна дълбочина на изображението и деликатен блясък. Печатът върху акрилно стъкло е отлично предложение за почитателите на практичните решения.

Висока издръжливост
За разлика от стъклото акрилът е по-издръжлив на увреждания и не се деформира.

Висока пропускливост на светлина
Високата прозрачност на акрилното стъкло осигурява блестяща повърхност и по-интензивен цвят.

Безопасно за деца
Продуктът е изработен от нечуплив материал.

Гладка повърхност
Повърхността на акрилното стъкло остава гладка и е устойчива на надраскване.

Монтаж на картината
Монтажът заема няколко минути и е изключително лесен и ефектен благодарение на намиращите се отзад на картината елементи за окачване. От задната страна се намират също така буфери, които стабилизират и обезопасяват картината. Монтажните елементи са приложени в комплекта.

По-леко от обикновеното стъкло
Акрилното стъкло е 50% по-леко от обикновеното стъкло.

Допълнителна UV защита
Използваните бои са устойчиви на въздействието на слънчева светлина.

Често задавани въпроси

Добър ли е фототапетът за стени?

Дори ако сте избрали най-доброто от боята, ще трябва да боядисате дома си след пет години - ако изчакате стените да започнат да изглеждат скучни. Тъй като тапетите са по-трайни, те са по-рентабилни в дългосрочен план, тъй като възвръщаемостта на инвестицията е по-висока от боядисването.

Кое е по-евтино боя или тапети?

Обикновено е по-евтино стаята да се боядиса, отколкото да се сложат тапети, но тапетът има по-дълъг живот, така че разходите ще се изравнят с времето. Подобно на боята, евтиният тапет не е икономичен. ... Той е тънък и по-податлив на повреди.

Колко тапети са ми необходими за стена?

Например, ако общата ви повърхност е 45 м2 и всяка ролка ви дава 2,3 м2 използваем тапет, тогава 45/2,3 = 19,56. Закръглете отговора до най-близкото число. Така че, ще ви трябват общо 20 ролки, за да покриете стената си. Тапетите се продават в единични и двойни ролки.

Колко дълго издържат фототапетите?

15 години - Трайност на тапета! Тапетът може да издържи до 15 години и повече, което го прави рентабилен, траен начин за декориране на вашата стая. Общоприето е, че правилно окачения тапет ще издържи 3 пъти по-дълго от боята. Тапетът е чудесен начин да украсите зоните с голямо натоварване във вашия дом.

Кой тип фототапет е най-подходящ за всекидневна?

Изберете акцентна стена зад бюрото или използвайте над ламперия или зад масата за хранене във всекидневната. В уютен хол или дизайн на легла можете да изберете текстуриран тапет, като например трева, но добър избор в и пейзаж или 3Д.

Кой са предимствата на фототапетите?

1. Предлага се в голямо разнообразие от дизайни, шарки и повърхностни покрития. 2. Има много начини да залепите фототапета към стените си, които включват. 3. Фототапетите и особено винила и флизелина могат лесно да бъдат премахнати и заменени. 4. Някои видове могат да продължат повече от 15 години. 5. Много видове тапети могат да се перат. 6. Той може да покрие неравни стени и да скрие дефектите лесно, с малко първоначална подготовка. 7. Тапетът може да се счита за екологичен, тъй като може да бъде произведен чисто от естествени материали, а лепилата му не съдържат вредни химикали.

Кой са недостатъците на фототапетите?

1. По-скъп е от боята. 2. Традиционният тапет е труден за поддържане и премахване. 3. Ръбовете могат да се отделят от стената, особено при влажно време, и трябва да бъдат залепени отново. 4. Моделите трябва да бъдат съчетани и добре подравнени заедно. Това изисква добра доза точност. 5. Не може да се прилага върху суров бетон и текстурирани стени. 6.По-крехките видове тапети не могат да издържат повече от 5 години.