Меню
Количка

Ръчно рисувани картини

Ръчно рисуваната картина " Autumn Bouquet" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
475,15лв
без ДДС:395,96лв
Ръчно рисуваната картина "Abstract Carnival" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Abstract daybreak" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Abstract elephant" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "After a storm comes a calm" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "After storm" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "An underground passage" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Та..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Artistic Autumn " е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че,..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Beautiful Roses" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
475,15лв
без ДДС:395,96лв
Ръчно рисуваната картина "Between pink and grey" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Так..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Black ocean" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Black soil (Abstraction)" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Blue liquid" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Calm coast" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако т..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Change of mood" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, а..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Color trends" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Colourful landscape" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Colourful sailboats" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Colourful village" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Dislocation" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Distant horizon" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Doomsday" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако тър..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Duskiness full of expression" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Explosion" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако тъ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Fascination with the blue color" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален хар..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "First wave" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако т..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Foggy sea" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако тъ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Fragrance of magnolias" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Та..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Geometric manifestation" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Т..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Gold composition" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че,..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Golden leaves" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ак..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Golden Structure" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че,..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Hand made painting – Sea foam" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален харак..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Love flight" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Oncoming wave" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ак..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Open sea" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако тър..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Peacock tree" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Poppies lashed by the wind" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Rainbow flowers" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Rainy Paris" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
475,15лв
без ДДС:395,96лв
Ръчно рисуваната картина "Red lipstick" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Red meadow" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако т..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Red sunset over the sea" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Т..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Redness of the ocean" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Sea-green coast" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Seashore in close-up" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Seaside morning" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ..
522,67лв
без ДДС:435,56лв
Ръчно рисуваната картина "Silver Kiss" е съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако ..
475,15лв
без ДДС:395,96лв
Показва 1 до 48 от 56 (2 страници)

Ръчно рисуваните картини са съчетание от високо качество и уникалност. Всяка ръчно рисувана картина се изпълнява от опитни художници по индивидуална поръчка на клиента. Благодарение на уникалния стил на четката на художника, рисуваните картини придобиват уникален характер. Така че, ако търсите уникална украса за вашия дом или офис, ръчно рисуваните картини ще бъдат перфектното допълнение към Вашия интериорен дизайн. Особено, ако вашият хол, спалня или офис са обзаведени в подобен стил.

Авторски проект
Създадени от художника по специална поръчка. 100% уникална!

Висококачествени материали
Ръчно създадените картини са рисувани върху професионално италианско платно, предварително грундирано и старателно опънато върху дървена рамка. За картините се изполват само най-висококачествени, професионални акрилни бои.

Готови за окачване
Страните на картините са оцветени, което придава на картините благороден характер и са готови за окачване върху стената. Не са необходими допълнителни рамки.

UV защита
Цветовете не избледняват, дори при продължителна експозиция на слънце.

Безопасен транспорт
Продуктите са подходящо защитени с фолио и опаковани в безопасна картонена опаковка.

Често задавани въпроси

Добър ли е фототапетът за стени?

Дори ако сте избрали най-доброто от боята, ще трябва да боядисате дома си след пет години - ако изчакате стените да започнат да изглеждат скучни. Тъй като тапетите са по-трайни, те са по-рентабилни в дългосрочен план, тъй като възвръщаемостта на инвестицията е по-висока от боядисването.

Кое е по-евтино боя или тапети?

Обикновено е по-евтино стаята да се боядиса, отколкото да се сложат тапети, но тапетът има по-дълъг живот, така че разходите ще се изравнят с времето. Подобно на боята, евтиният тапет не е икономичен. ... Той е тънък и по-податлив на повреди.

Колко тапети са ми необходими за стена?

Например, ако общата ви повърхност е 45 м2 и всяка ролка ви дава 2,3 м2 използваем тапет, тогава 45/2,3 = 19,56. Закръглете отговора до най-близкото число. Така че, ще ви трябват общо 20 ролки, за да покриете стената си. Тапетите се продават в единични и двойни ролки.

Колко дълго издържат фототапетите?

15 години - Трайност на тапета! Тапетът може да издържи до 15 години и повече, което го прави рентабилен, траен начин за декориране на вашата стая. Общоприето е, че правилно окачения тапет ще издържи 3 пъти по-дълго от боята. Тапетът е чудесен начин да украсите зоните с голямо натоварване във вашия дом.

Кой тип фототапет е най-подходящ за всекидневна?

Изберете акцентна стена зад бюрото или използвайте над ламперия или зад масата за хранене във всекидневната. В уютен хол или дизайн на легла можете да изберете текстуриран тапет, като например трева, но добър избор в и пейзаж или 3Д.

Кой са предимствата на фототапетите?

1. Предлага се в голямо разнообразие от дизайни, шарки и повърхностни покрития. 2. Има много начини да залепите фототапета към стените си, които включват. 3. Фототапетите и особено винила и флизелина могат лесно да бъдат премахнати и заменени. 4. Някои видове могат да продължат повече от 15 години. 5. Много видове тапети могат да се перат. 6. Той може да покрие неравни стени и да скрие дефектите лесно, с малко първоначална подготовка. 7. Тапетът може да се счита за екологичен, тъй като може да бъде произведен чисто от естествени материали, а лепилата му не съдържат вредни химикали.

Кой са недостатъците на фототапетите?

1. По-скъп е от боята. 2. Традиционният тапет е труден за поддържане и премахване. 3. Ръбовете могат да се отделят от стената, особено при влажно време, и трябва да бъдат залепени отново. 4. Моделите трябва да бъдат съчетани и добре подравнени заедно. Това изисква добра доза точност. 5. Не може да се прилага върху суров бетон и текстурирани стени. 6.По-крехките видове тапети не могат да издържат повече от 5 години.