Меню
Количка

Рисуване по номера за деца

Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Butterfly & Unicorn" е чудесна идея за творческо запълване на свободното врем..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Cactus & Bear" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Chubby Unicorns" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. А..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Colourful Unicorn" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време...
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Fairytale Unicorns" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Forest Animals" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ак..
90,24лв
без ДДС:75,20лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Four Seasons " е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако..
90,24лв
без ДДС:75,20лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Fox & Bunny" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако В..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Funny Unicorns" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ак..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Lion & Giraffe" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ак..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Magical Unicorns" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. ..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Ocean Animals" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Rabbit & Unicorn" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. ..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Raccoon & Bear" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ак..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Robots" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако Вашето..
90,24лв
без ДДС:75,20лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Sweet Unicorns" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ак..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Unicorns " е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако Ваш..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Unicorns (Good Morning & Good Night)" е чудесна идея за творческо запълване н..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Unicorns (Green & Pink)" е чудесна идея за творческо запълване на свободното ..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Unicorns (Pastel Colours)" е чудесна идея за творческо запълване на свободнот..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Zebra & Leopard" е чудесна идея за творческо запълване на свободното време. А..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Събудете творчеството! Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас! Картина за оцветяване за деца "Zebra & Leopard (Pink & Blue)" е чудесна идея за творческо запълване на свобо..
75,98лв
без ДДС:63,32лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Картините за оцветяване за деца са чудесна идея за творческо запълване на свободното време. Ако Вашето дете обича да прекарва времето си като рисува и оцветява, тогава комплектите за рисуване за деца със сигурност ще му харесат. Картини, създадени по метода на оцветяване в съответствие с номерата може да бъде също така оригинална идея за подарък или собственоръчно изработена декорация за детската стая. Любимите животни и героите от любимите приказки чакат да бъдат оцветени!

Събудете творчеството!
Ако искате да дадете на детето си идея за цветно прекарване на времето, да развивате неговите ръчни умения или да събудите в него артистичен талант - имаме нещо за Вас!

Представяме Ви пълни комплекти за рисуване по номера за деца на възраст от 7 до 9 години, които забавляват и развиват!

Благоприятното влияние на рисуването
Знаете ли, че рисуването оказва благоприятно влияние върху развитието на Вашето дете?

  • развива творческото мислене и мануалните способности
  • учи на търпение и концентрация
  • подпомага развитието на моториката
  • усъвършенства прецизността на движенията и подпомага координацията ръка-око
  • стимулира експресията

Оригинален подарък!
Картина за рисуване по номера за деца това е оригинална идея за подарък за малкия артист и неговите приятели. И не само!

  • подарете го на детето и му дайте радостта от творчеството
  • погледнете на този продукт като на образователна помощ за училища и детски градини и предоставете на децата незабравими артистични занятия

Рисуване по номера!

Оцветяването на полетата според номерата съгласно инструкцията ще позволи на детето да постигне професионален ефект без помощта на инструктор.

Забава и развитие в едно!

Дайте на детето огромна радост и събудете в него желанието за бъдещи артистични изяви! Оцветяването според номерата оказва благоприятно влияние върху развитието на моториката на децата, стимулира експресията, подобрява визуалната и моторична координация и концентрацията.

Най-добрите материали
Качественото гладко флизелиново платно, професионалната четка и качествените акрилни бои, затворени в кутийки ще накарат детето Ви да се почувства като млад художник!

Мотиви, които децата обичат
Поканете детето в света на фантазиите! Специално за най-младите любители на изкуството сме създали весели и колоритни мотиви с героите, които обичат. Цветните линии помагат на детето предварително да разпознае мотива и да избере правилния цвят.

Платно, идеално за малките ръчички
Благодарение на гладката повърхност на платното рисуването е лесно и удобно за детето, а крайният ефект е по-впечатляващ, отколкото при традиционните платна за рисуване. Най-висококачественото флизелиново платно, опънато върху здрава рамка от естествена дървесина (100% смърчова дървесина) може веднага да бъде окачено в стаята на Вашето дете.

Често задавани въпроси

Добър ли е фототапетът за стени?

Дори ако сте избрали най-доброто от боята, ще трябва да боядисате дома си след пет години - ако изчакате стените да започнат да изглеждат скучни. Тъй като тапетите са по-трайни, те са по-рентабилни в дългосрочен план, тъй като възвръщаемостта на инвестицията е по-висока от боядисването.

Кое е по-евтино боя или тапети?

Обикновено е по-евтино стаята да се боядиса, отколкото да се сложат тапети, но тапетът има по-дълъг живот, така че разходите ще се изравнят с времето. Подобно на боята, евтиният тапет не е икономичен. ... Той е тънък и по-податлив на повреди.

Колко тапети са ми необходими за стена?

Например, ако общата ви повърхност е 45 м2 и всяка ролка ви дава 2,3 м2 използваем тапет, тогава 45/2,3 = 19,56. Закръглете отговора до най-близкото число. Така че, ще ви трябват общо 20 ролки, за да покриете стената си. Тапетите се продават в единични и двойни ролки.

Колко дълго издържат фототапетите?

15 години - Трайност на тапета! Тапетът може да издържи до 15 години и повече, което го прави рентабилен, траен начин за декориране на вашата стая. Общоприето е, че правилно окачения тапет ще издържи 3 пъти по-дълго от боята. Тапетът е чудесен начин да украсите зоните с голямо натоварване във вашия дом.

Кой тип фототапет е най-подходящ за всекидневна?

Изберете акцентна стена зад бюрото или използвайте над ламперия или зад масата за хранене във всекидневната. В уютен хол или дизайн на легла можете да изберете текстуриран тапет, като например трева, но добър избор в и пейзаж или 3Д.

Кой са предимствата на фототапетите?

1. Предлага се в голямо разнообразие от дизайни, шарки и повърхностни покрития. 2. Има много начини да залепите фототапета към стените си, които включват. 3. Фототапетите и особено винила и флизелина могат лесно да бъдат премахнати и заменени. 4. Някои видове могат да продължат повече от 15 години. 5. Много видове тапети могат да се перат. 6. Той може да покрие неравни стени и да скрие дефектите лесно, с малко първоначална подготовка. 7. Тапетът може да се счита за екологичен, тъй като може да бъде произведен чисто от естествени материали, а лепилата му не съдържат вредни химикали.

Кой са недостатъците на фототапетите?

1. По-скъп е от боята. 2. Традиционният тапет е труден за поддържане и премахване. 3. Ръбовете могат да се отделят от стената, особено при влажно време, и трябва да бъдат залепени отново. 4. Моделите трябва да бъдат съчетани и добре подравнени заедно. Това изисква добра доза точност. 5. Не може да се прилага върху суров бетон и текстурирани стени. 6.По-крехките видове тапети не могат да издържат повече от 5 години.