Меню
Количка

Аксесоари за фототапети и картини

Валяк за тапети
най-продаван
Предназначен е за крайно изглаждане и притискане на тапета, за да приляга идеално към повърхността на стената...
9,46лв
без ДДС:7,88лв
Издръжливите гвоздеи са необходими за монтаж на картината...
4,70лв
без ДДС:3,92лв
Всички аксесоари, необходими за монтаж на фототапетите, събрани в един комплект...
33,22лв
без ДДС:27,68лв
Метални кукички улесняват прецизния стенен монтаж...
2,38лв
без ДДС:1,98лв
Лепило за тапети
най-продаван
"Лепило за тапети на флизелинова основа с високо съдържание на целулоза, повишаваща силата на лепене. Една сашета лепило е достатъчна за 5m2"..
4,70лв
без ДДС:3,92лв
Лесно и бързо отрязва излишъка от тапет, в ъглите на стената, при пода или тавана...
4,70лв
без ДДС:3,92лв
Може да се използва за прикрепване на тапета към стената или за отбелязване на местата на съединяване на елементите на тапета...
9,46лв
без ДДС:7,88лв
Четка за лепило
най-продаван
Четката е предназначена за равномерно нанасяне на лепилото върху повърхността на фототапета...
4,70лв
без ДДС:3,92лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Аксесоари за монтаж на фототапети и картини. Лепило за фототапети, четки, валяци, хартиена лента, куки и пирони за картини и скреч карти. Комплекти за монтаж.

Често задавани въпроси

Добър ли е фототапетът за стени?

Дори ако сте избрали най-доброто от боята, ще трябва да боядисате дома си след пет години - ако изчакате стените да започнат да изглеждат скучни. Тъй като тапетите са по-трайни, те са по-рентабилни в дългосрочен план, тъй като възвръщаемостта на инвестицията е по-висока от боядисването.

Кое е по-евтино боя или тапети?

Обикновено е по-евтино стаята да се боядиса, отколкото да се сложат тапети, но тапетът има по-дълъг живот, така че разходите ще се изравнят с времето. Подобно на боята, евтиният тапет не е икономичен. ... Той е тънък и по-податлив на повреди.

Колко тапети са ми необходими за стена?

Например, ако общата ви повърхност е 45 м2 и всяка ролка ви дава 2,3 м2 използваем тапет, тогава 45/2,3 = 19,56. Закръглете отговора до най-близкото число. Така че, ще ви трябват общо 20 ролки, за да покриете стената си. Тапетите се продават в единични и двойни ролки.

Колко дълго издържат фототапетите?

15 години - Трайност на тапета! Тапетът може да издържи до 15 години и повече, което го прави рентабилен, траен начин за декориране на вашата стая. Общоприето е, че правилно окачения тапет ще издържи 3 пъти по-дълго от боята. Тапетът е чудесен начин да украсите зоните с голямо натоварване във вашия дом.

Кой тип фототапет е най-подходящ за всекидневна?

Изберете акцентна стена зад бюрото или използвайте над ламперия или зад масата за хранене във всекидневната. В уютен хол или дизайн на легла можете да изберете текстуриран тапет, като например трева, но добър избор в и пейзаж или 3Д.

Кой са предимствата на фототапетите?

1. Предлага се в голямо разнообразие от дизайни, шарки и повърхностни покрития. 2. Има много начини да залепите фототапета към стените си, които включват. 3. Фототапетите и особено винила и флизелина могат лесно да бъдат премахнати и заменени. 4. Някои видове могат да продължат повече от 15 години. 5. Много видове тапети могат да се перат. 6. Той може да покрие неравни стени и да скрие дефектите лесно, с малко първоначална подготовка. 7. Тапетът може да се счита за екологичен, тъй като може да бъде произведен чисто от естествени материали, а лепилата му не съдържат вредни химикали.

Кой са недостатъците на фототапетите?

1. По-скъп е от боята. 2. Традиционният тапет е труден за поддържане и премахване. 3. Ръбовете могат да се отделят от стената, особено при влажно време, и трябва да бъдат залепени отново. 4. Моделите трябва да бъдат съчетани и добре подравнени заедно. Това изисква добра доза точност. 5. Не може да се прилага върху суров бетон и текстурирани стени. 6.По-крехките видове тапети не могат да издържат повече от 5 години.