Меню
Количка

Блог RSS емисия

10 юни 10-те най-често срещани интериорни провали
Fototapetite 0 7
От използване на прекомерно гумирани постелка до поставяне на всички мебели по стената; Има много интериорни недостатъци, които провалят общата хармония на вашия дом. По-долу изброяваме десет от най-ч..
27 май Как да изберем правилното платно за маслена или акрилна живопис
Fototapetite 0 48
Всички ние имаме силата да творим и искаме да предоставим инструментите и артикулите за подхранване на вашето себеизразяване.Векове наред художниците са използвали платно, за да изразят своето творчес..
22 май Как да боядисваме върху тапет
Fototapetite 0 62
Искате ли да промените облика на стаята си с боя, но сте изправени пред предизвикателството на тапетите? Не винаги е необходимо първо да премахвате тапета. Прочетете това ръководство, за да научите ко..
14 май Защо никога не можете да сбъркате с нетъкани тапети
Fototapetite 0 110
Нетъкан тапетНавремето никой не си правеше труда да преправя стените, освен ако хартията не беше напълно износена. И не бихте могли да ги вините, наистина. Тапетът отнема векове, за да се сложи (и пос..
13 май Какво представляват нетъканите материали?
Fototapetite 0 83
Нетъканите текстили са иновативни, високотехнологични, конструирани тъкани, изработени от влакна. Те се използват в широка гама от потребителски и промишлени продукти или в комбинация с други материал..
12 май Какво е Винилов тапет?
Fototapetite 0 87
Винил е синтетичен изкуствен пластмасов материал, който се използва широко в строителството поради своята издръжливост и ефективност. Вече повече от век се използва и при производството на стенни обли..
11 май Как да залепим различните видове фототапети
Fototapetite 0 77
Тапетът е вечна среда за декориране и новите шарки, със своята драматична комбинация от цвят и дизайн, гарантират, че има по нещо за всеки вкус и бюджет.Дори процесът на премахване на стари тапети и и..
10 май Какви са различните материи за тапети?
Fototapetite 0 106
Тапетите  са невероятно популярен дизайнерски избор в наши дни. С възраждането на тази невероятно гъвкава, изразителна опция за покриване на стени идват и много нови разработки за тапетен материал. От..
09 май Тапет Срещу Боя: Кое Е По-Добро?
Fototapetite 0 111
Дебатът за тапетите срещу боята се засили през последните десетилетия. Докато някои не могат да спрат да говорят за многото достойнства на тапетите от новата ера като най-добрият вариант за украса и з..
06 май Как да изчислим необходимото количество тапети? - (Стъпка по стъпка с примери)
Fototapetite 0 107
Тапетът може да помогне за добавяне на цвят, шарки и текстура към стаята, за да я направи по-привлекателна и удобна. Ако планирате да добавите тапет в дома си, преценката точно колко ви е необходимо п..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)