Меню
Количка

За производители

За производители

За производители

За производители

Здравейте, производители на Фототапети, тапети, декорация и картини 

Бихме искали да Ви представим новият, специализиран онлайн магазин за Фототапети, тапети, декорация и картини. Ако искате да представите Вашите продукти в новата ни онлайн платформа, не се колебайте да се свържете с нас. 

Ще обсъдим и намерим най-доброто решение, за да представим продуктите и марката Ви по най-атрактивен и модерен начин, така че да се харесат на клиентите, и те да останат доволни. Ние залагаме на бързата доставка и сме стриктни по отношение на качественото облужване на клиенти. Можем да импортираме всякакъв вид продуктови формати (CSV, XML, XLS, XLSX, JSON, TXT, TSV, или ODS файлове) .

Ще обсъдим всеки детайл от процеса на работата, от приемането на поръчки до логистиката и последваща грижа за клиента.

Целта ни е да с минимални усилия от Ваша страна, да повишим оптимално популяризирането на Вашата търговска марка и продажбите Ви в интернет ! 

Не се колебайте да се свържете с нас. Заедно можем повече! Тел:0885 408 300 илиoffice@fototapetite.com

За производители

За производители

За производители

Fototapetite.com предлага широка гама от картини, фототапети, паравани, рисуване по номера, картини върху акрилно стъкло, ръчно рисувани картини и аксесоари за интериорен дизайн. Нашата галерия се състои от над 10 000 оригинални мотива, които могат да бъдат изпълнени като ръчно изработени картини или като висококачествени дигитални щампи върху платно или акрил. Ние също така предлагаме широка гама от фототапети за стена и голяма колекция от репродукции на известни художници. Все още работим за разширяване на асортимента си: съвсем нови продукти скоро ще бъдат налични!

Можете да направите своята поръчка по бърз и сигурен начин, директно на нашия уебсайт. Всичко, което трябва да направите, е да добавите избрания продукт към пазарската си кошница и след това да следвате инструкциите. Ако имате нужда от по-подробна информация по този въпрос, не се колебайте да се свържете с нас по онлайн чата или телефона.

Правейки покупка на fototapetite.com, имате възможност да използвате най-популярните начини на плащане в света. Можете да избирате от бързи и сигурни видове онлайн плащания (плащане при доставка, кредитна карта, онлайн банкови преводи) или да извършите плащането си директно по нашата банкова сметка, като използвате традиционния банков превод.

Забележка: При плащане при доставка цената за доставка е 10 лв. При онлайн плащане - безплатна!

Цените за доставка на нашите продукти зависят от начина на плащане, който сте избрали. 

При плащане при доствака: 10 лева фиксирана сума за цялата страна

При онлайн плащане с карта или банков превод: безплатна доставка за цялата страна

Наясно сме наясно, че нашите продукти са доста крехки - затова правим всичко възможно, за да направим процеса на опаковане перфектен и точен във всеки детайл. Всяка рисунка и фототапет са опаковани в съответствие с изискванията на най-престижните превозвачи в света като DPD (Спиди в България) и UPS. Транспортните щети са доста редки, но ако се появят, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти възможно най-скоро. Ще се радваме да ви помогнем и да намерим най-доброто решение на проблема ви.

Съшо така Ви молим да следите за явни дефекти и нарушена или повредена опаковка при приемане на пратката от куриера. 

Да, разбира се, можете да се възползвате от политиката за връщане. Закупеният продукт може да бъде върнат на продавача в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката. В този случай, моля, първо се свържете с нашето обслужване на клиенти - за да можете да уредите всички подробности. Допълнителна информация по този въпрос е достъпна тук.

Стикерите за тапети могат да се нанасят върху всяка обикновена, несилициева повърхност, само ако тя не съдържа мазнини, но не препоръчваме да я прилагате върху грапави повърхности или структурни стени (стикерът не прилепва перфектно към стената и е по-податлив на повреди).
Да, разбира се, можете да го премахнете, просто не забравяйте, че след като бъде премахнат, не можете да го използвате повече. Освен това е възможно да остане малко петна от лепило и може да се наложи пребоядисване на стената.
Да, стикерите са устойчиви на влага и могат да се поставят и в банята. Просто трябва да се погрижите те да нямат никакъв контакт с водния поток.